Danmarks bedste boligmesse

Gennem de sidste 30 år har Formland samlet, inspireret og begejstret fagfolk med en passion for design og boliginteriør. Med mere end 200 udstillere er Formland Danmarks klart største designmesse. Missionen har fra dag ét været at være et mødested for hele design- og interiørbranchen og fungere som platform for danske og udenlandske indkøbere. Messen henvender sig til professionelle fagfolk, som gerne vil være opdateret på nyheder inden en ny sæson begynder. Der er samlet både nye og kendte designere, som giver deres bud på årets kommende trends og tendenser.
På Formland omfavnes nye talenter så vel som etablerede virksomheder og brands. Med et separat afsnit specielt forbeholdt til udstilling af nye designs fra designskolens talenter, viser Formland tydeligt, at der er plads til alle inden for designbranchen. Besøg messen som altid er beliggende i Messe Center Herning og bliv inspireret, opdateret og mød designbranchen i øjenhøjde.

Husk dine forpligtelser (h2)

jagtetiske regler som Naturstyrelsen og Vildtforvaltningsrådet har udarbejdet, og disse skal sørge for at jagten foregår i den rigtige jagtmoral. Ud over dette, så skal du også hvert eneste år indberette hvad du har skudt i året der, er gået.

Når du går på jagt, skal du også være opmærksom på at der er forskellige jagtsæsoner i løbet af året, og det er derfor ikke tilladt fx at skyde rådyr året rundt. For at sikre at bestanden kan bestå og formere sig korrekt er der forskellige jagtsæsoner til de forskellige vilde dyr i Danmark.

Du skal bestå en jagtprøve (H2)

Vil du gerne gå på jagt, så kan du ikke bare gå ud i skovene med et våben for at skyde dyr. Først og fremmest skal man have et gyldigt jagttegn når man skal gå på jagt i Danmark. For at man kan få et jagttegn i Danmark skal man være fyldt 16 år og så skal man bestå jagtprøven eller være registreret i jagttegnsregisteret.  Den prøve man skal bestå er både praktisk og teoretisk. Den teoretiske del består af en række spørgsmål som skal besvares, og den praktiske del består af, at man skal kunne håndtere et skydevåben korrekt og med respekt. Jagt handler især om at kunne afstandsbedømme om det er forsvarligt at skyde et dyr, og dette er også en del af den praktiske prøve.

Jagttegn (h2)

For at du kan få et jagttegn kan du bl.a. tage kurser rundt omkring i Danmark. Dette kan både foregå i de mindre danske byer og i de største danske byer. Du kan fx tage jagttegn i København eller jagttegn i Århus, men også Svendborg, Fredericia eller Hjørring. Vil du gerne tage jagtprøven for at få et gyldigt jagttegn, så kan du gøre det i perioden 15. april til 30. juni eller 15. september til 31. oktober. Husk at hvert 10. år skal dit jagttegn fornyes ellers kan du miste det. Bryder du våbenloven eller bliver dømt for vold, så kan du også miste dit jagttegn.

Foredrag

Visionen bag Formland har alle dage været, at messen skal opleves som Nordens førende designmesse med fokus på nyheder, trends og tendenser. Derfor er der hvert år inviteret spændende og aktuelle foredragsholdere, som giver deres billede af hvad design er og hvordan det skal tolkes. De senere år har der været et øget fokus på bæredygtighed og grønnere alternativer i designbranchen. Hver år er der inviteret en farveekspert, som fortæller om årets farver og hvordan de kan bruges i indretningen og i designverdenen. Da messen henvender sig til professionelle, og at en stor del af de besøgende er forhandlere, er der desuden inviteret aktuelle foredragsholdere, som taler om markedsføring, sociale medier og mersalg. Alle foredrag er nøje udvalg, for at give de besøgende så meget aktuel og relevant viden som muligt.

Trendcafé

Selvom det er spændende og interessant, at være på messe, kan man godt blive udmattet. Uden at man bemærker det, går man mange skridt og man får mange indtryk. Derfor er det ekstra rart, at der er lavet et område, hvor du kan slappe af, få benene op og nyde et måltid mad fra en god café. I år hedder caféen The Villa og er lavet i samarbejde med Atelier CPH, som har kombineret voluminøse møbler med simple og rene linjer. Så nyd et godt måltid mad i en smukt indrettet café. Intet mindre kunne gøre det, når det nu er Danmarks største designmesse det drejer sig om. Udover Trendcaféen som hvert år udskiftes, er der rig mulighed for at få mad undervejs i de forskellige haller.

Udstillere

Der er stort variation i udstillere, som både kommer fra Danmark og udlandet. Der er kæmpe forskel på om leverandørerne har en stor eller lille messestand. Det hænder ofte at flere mindre designere deler en stand, hvis de har udfordringer med at fylde en hel stand op. Der findes nogle faste udstillere, som hvert år fremviser en messestand udover det sædvanlige. Du vil med garanti ikke blive skuffet, når du oplever, hvor meget udstillerne gør ud af deres messestand. Deres messeudstyr er speciallavet til formålet og du vil se et hav af kreative messevægge, bannere, roll ups og meget mere.

Besøg Formland i starten af året og bliv opdateret på nyheder, trends og tendenser. Du vil med garanti blive overrasket over alle udstillerne og deres messestande.